Ruh Sağlığı Profesyonelleri İçin İntihar Olgusuyla Çalışma Atölyesi

Çalışmanın birinci bölümünde intihar olgusuna dair interaktif bir sunum yapılacak, ikinci bölümde ise vaka sunumu ve tartışması yapılacaktır.

Eğitmenler

No items found.

Öğrenecekleriniz

  • İntihar riskini fark etmek.
  • Riski arttıran ve azaltan faktörler nelerdir?
  • İntihar riski durumlarında neler yapılabilir?
  • İntiharın sınıflandırılması ve her birine müdahale nasıl yapılır?

Eğitim İçeriği

Eğitimimiz tek oturumdan oluşmaktadır ve toplamda 3 saatsürecektir.

Eğitimde intihar öyküsü olan, intihar düşünceleri ve/veya tasarımları olan danışanlarla karşılaşmak terapistte ne gibi duygu, düşünce ve tepkilere yol açar, bu tepkiler ne derece sağlıklı ve verimlidir, intihar olgusu nasıl ele alınmalıdır konulu bu workshop ile hem terapist olarak kendinizi hem de intihara yatkınlığı olan danışanlarınızı daha iyi tanımanız, klinik duyarlılığınızı arttırmanız amaçlanmaktadır.

Gereksinimler

Psikologlar, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Mezunları, Psikoloji Yüksek Lisans Doktora Mezunları, Sosyal Hizmet Mezunları, Sınıf Öğretmenliği Mezunları, Eğitim Fakültesi Mezunları, Çocuk Gelişimi Mezunları, Okul Öncesi Öğretmenliği Mezunları, Özel Eğitim Mezunları, Ergoterapi Mezunları, Dil Konuşma Terapisi Mezunları, Çocuk Sağlığı ve Psikiyatri Hemşireleri, bu alanlardaki 3 ve 4.sınıf öğrencileri, Aile Danışmanlığı sertifikası olanlar.

Eğitmenler

Sezen Erem
Uzm. Psikolog

İstanbul Üniversitesi Psikoloji Bölümünden 2002 yılında mezun olduktan sonra aynı bölümde yüksek lisans eğitimine başladı. Prof.Dr. Alp Üçok yönetiminde “Şizofrenide Aile Hasta Etkileşiminin Hastalık Belirtileri ve Yaşam Kalitesine Etkisi” konulu...

öğrenci
yıl deneyim
kurs
1e1 görüşme talep et
400
    
500
eğitime katıl
Eğitim Detayları
22.12.2023
Yakında!
19.00 - 23.00
4 saat
Zoom
// or whatever ID you used